mandag den 31. januar 2011

Prasopita: Græsk porretærte med feta

Super hurtig tærte der er let, luftig og saftig på samme tid og samtidig bugner af skønne, sunde porrer. 


3 spsk olivenolie                
5-6 porrer     


Æggemasse:
4 æg             
3 dl hvedemel                    
250 g Feta 40+                  
6 dl letmælk                   
salt    
peber            


Rens porrerne og skær dem i skiver. Sauter dem i olien i en gryde til de bliver bløde.

Æggene piskes sammen med mel, mælk, smuldret feta og lidt salt og peber.

Rør porrerne i æggemassen og put det hele i en smurt tærteform, med høj kant. 
Bag tærten i ca. 1 time på ved 180°

Serveres varm/lun med salat og/eller brød.

Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Den ryger da lige på to-do-listen, som efterhånden er km. lang :-) Den lyder lækker....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Den er også dejlig.... hvis man kan lide porrer!!

    ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...