lørdag den 22. januar 2011

Wraps med kylling, bacon, salat og karrydressing

En let og lækker frokost med den klassiske kombination af kylling, bacon og karry, som vist ikke behøver nogen videre anbefaling. Også en god idé til picnickurven eller madpakken.


4 stk.


4 soft tortillawraps
200 g stegt kylling
(eller kyllingepålæg)
8 skiver bacon
salat


Dressing:
1 dl cremefraiche
1 tsk madras karry 
1 tsk citronsaft
½ tsk sukker 
1 nip salt


Steg baconen i 10 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir ved 200°, og læg det på et stykke fedtsugende papir. 
Rør dressingen sammen, skær kyllingen i strimler og skyl salaten og lad den dryppe godt af.
Varm tortillaerne på en pande over mellem varme.
Fordel dressingen over den lune tortilla, læg herefter salat, kylling og bacon på så jævnt som muligt, rul til sidst tortillaen sammen og server.


Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Wraps er altid et hit her i huset! Skøn kombination :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja, der er jo ren "Club Sandwich" stemning efter sådan en fætter. ;o)

    Dbh
    Charlotte

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...