En let og lækker frokost med den klassiske kombination af kylling, bacon og karry, som vist ikke behøver nogen videre anbefaling. Også en god idé til picnickurven eller madpakken.
4 stk.
4 soft tortillawraps
200 g stegt kylling
(eller kyllingepålæg)
8 skiver bacon
salat
Dressing:
1 dl cremefraiche
1 tsk madras karry
1 tsk citronsaft
½ tsk sukker
1 nip salt
Steg baconen i 10 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir ved 200°, og læg det på et stykke fedtsugende papir.
Rør dressingen sammen, skær kyllingen i strimler og skyl salaten og lad den dryppe godt af.
Varm tortillaerne på en pande over mellem varme.
Fordel dressingen over den lune tortilla, læg herefter salat, kylling og bacon på så jævnt som muligt, rul til sidst tortillaen sammen og server.
Velbekomme!
Wraps er altid et hit her i huset! Skøn kombination :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Ja, der er jo ren "Club Sandwich" stemning efter sådan en fætter. ;o)
SvarSletDbh
Charlotte