2 pers.
4 dl kraftig kyllinge/hønsefond.
eller
4 dl vand
1 hønsebouillonterning
400 g fine grønne ærter
1-2 spsk. hvid balsamico
1 tsk. salt
1 knsp peber
Cremefraiche
Chorizo/bacon
Ristede og salte græskarkerner eller pinjekerner
Bring fonden/bouillonen i kog og smid ærterne i. Kog dem 2-3 minutter. Rist et par skiver chorizo eller bacon og hak det fint. æg det på et stykke fedtsugende papir.
Blend suppen jævn. Tilsæt 1 spsk. balsamico, salt og peber. Smag suppen til og tilsæt eventuelt mere balsamico hvis suppen synes for sød. Er suppen for tyk spædes den op med mere fond/bouillon eller kogende vand. Slut af med en skefuld creme fraiche på toppen og drys med chorizo/bacontern og græskar/pinjekerner.
Serveres med brød, eller som her med quesadillas med lagret ost og chorizoskiver.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar