lørdag den 1. januar 2011

Quesadillas

Quesadilla betyder ganske enkelt "ost i tortilla".... og det er lige så simpelt og let at lave som det lyder. Du kan variere fyld og oste-type i det uendelige. En god måde at få brugt en rest kød eller grønt til en let og lækker frokost, en lun snack eller som en del af en tapas -anretning.


Quesadilla med brie og parmaskinke


Små soft tortillas 
Ost efter egen smag
Olivenolie


Evt. fyld:
Findelt kød (skinke, kylling, oksekød, pølse...)
Grøntsager (peberfrugt, spinat, tomat....)
Tomatsalsa
Pesto



Quesadilla med pestomarineret kylling og mild cheddar






Brug eventuelt pesto, tomatsalsa eller guacamole til dip.









Læg fyldet på en tortilla og slut af med endnu en tortilla på toppen. Pas på de ikke bliver for tykke, osten skal kunne nå at smelte på den relativt korte stegetid.

Varm en pande op ved middelvarme. Pensl panden med olivenolie (og pensl den anden side inden du vender den) og varm din quesadilla til den er lysebrun udenpå og osten indeni er smeltet. Spis dem mens de er lune.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...