onsdag den 19. januar 2011

Pasta con burro e pepe nero

Pasta med smør og sort peber er en alsidig og aldeles enkel måde at tilberede sin pasta på. Den simple, men velsmagende, pasta passer til stort set alle former for tilbehør, kød, fisk og fjerkræ. Umiddelbart kunne man måske godt få lyst til at tilføje noget mere smag, men giv lige den friskkværnede peber en chance for at indtage scenen....og smagsløgene alene. 






250 g frisk pasta
2 tsk salt
3 spsk smør
Friskkværnet peber efter smag.








Kog pastaen efter anvisningen.
Lad herefter pastaen dryppe af i et dørslag eller lignende. Sæt gryden på blusset igen og smelt smørret. Kværn peber i det smeltede smør. 
Vend den afdryppede pasta i pebersmørret, giv den et ekstra skud peber på toppen og server straks.


Velbekomme!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...