onsdag den 19. januar 2011

Hvidkålssalat med appelsin og nødder

Knas, sprødhed, syrligt og sødt er altsammen tilstede i denne dejlige vintersalat. Lav rigeligt.... den får hurtigt ben at gå på. Salaten er også velegnet til en let frokost hvis den serveres med et stykke brød til. 


Hvidkål
Appelsiner
Nødder (hassel- eller valnødder)




En passende mængde mormor-dressing lavet med ½ citronsaft og ½ appelsinsaft.




Start med at filetére appelsinen. 
Hvis du holder den over en skål mens du skærer "kødet ud af bådene" får du automatisk saft til dressingen og intet går til spilde. 
Rør dressingen og lad den stå lidt så sukkeret opløses helt, mens du snitter kålen fint og hakker nødderne groft.


Vend det hele sammen lige inden servering!


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...