søndag den 30. januar 2011

French Toast / Arme riddere

Kært barn har mange navne og i Danmark er toasten også kendt under det knap så amourøse navn:"Arme riddere". Æggebrødet anrettes på forskellig vis alt efter hvilket land den serveres i. I USA bruges der f.eks. nogle steder groft, mørkt brød i stedet for det gængse lyse hvedebrød, men fælles for alle udgaver er: æg, kanel og sødt drys. 




2 skiver franskbrød
(jeg foretrækker groft, mørkt brød)
1 æg
1 spsk mælk
1 spsk sukker (kan udelades)
1 tsk kanel


Pisk æg, mælk, og kanel sammen og læg franskbrødsskiverne ned i. Lad dem gerne ligge og trække al æggemassen ind. Vend dem engang imellem.
Smelt en smule smør på panden og steg brødskiverne gyldne på begge sider.


Serveres lune med et drys flormelis, et stænk ahornsirup eller appelsinsirup
Evt. en klat smør på toppen.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...