torsdag den 20. januar 2011

Bagt squash-omelet med bacon (eller bundløs tærte?)

Omelet...eller bundløs tærte? For mig indeholder tærte en eller anden form for bund eller låg og derfor vælger jeg at kalde dette en "bagt omelet". Du kan kalde den hvad du vil....den kommer alligevel ikke når man kalder og den smager godt ligemeget hvad den hedder.  ;o)


75 g letristet bacon 
250 g squash
75 g revet ost 
(cheddar og/eller mozzarella)
125 g løg
60 g hvedemel
½  tsk bagepulver
3 Æg
1-1½ tsk Salt 
Peber
1½ spsk olie



Varm ovnen op til 180° 
Rist baconen let - undgå at det bliver sprødt. 
Riv squashen groft, skær løget i småtern eller riv det groft og smør en tærteform med olie. 
Pisk æggene luftige og bland mel, bagepulver, salt og peber i. Vend ost, bacon og squash i æggeblandingen, hæld det hele i tærtefadet og bag omeletten ved 180° i 30-35 minutter.

Server med brød og salat. Fx:  hvidkålssalat med appelsin og nødder som på billedet ovenfor. 

Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...