lørdag den 22. januar 2011

Wraps med laks, spinat, dild og peberrodsdressing

Kombinationen med laks og spinat er ikke ny, men peberroden giver det hele et pift og spiller godt op imod den fede fisk. Wraps egner sig godt som en let frokostret, på picnic eller i madkassen. Så rul bare løs! 


4 stk.


4 soft tortillawraps
250-300 g røget laks
2 store håndfulde friske spinatblade/salat
dild efter smag 


Dressing:
1 dl creme fraiche
2-3 tsk fintrevet, frisk peberrod
1 nip salt 




Skyl spinatbladene godt og lad dem dryppe godt af. 
Rør dressingen sammen. Lun tortillaerne på en varm pande ved mellem varme så de bliver bløde og bøjelige. Lad dem køle en smule af inden du går videre. 
Smør dressing på hele tortillaen, dæk med spinatblade og fordel laksen jævnt over . Drys med friskhakket dild, rul wrappen sammen og server. 


Velbekomme! 

3 kommentarer:

  1. Uhm, super lækkert med peberrod og laks sammen :-)

    SvarSlet
  2. Skal helt sikkert prøve med den peberrodsdressing, elsker peberrod til laks :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Jeg er så enig....Laks og peberrod er helt sikkert en himmelsk kombination.

    Dbh
    Charlotte

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...