onsdag den 5. januar 2011

Peberrodscreme

Denne friske peberrodscreme river lidt i næsen, som peberrodscreme gerne skal. Sammen med den friske creme fraiche komplimenterer den røget laks, kogt og stegt kød/fisk og rødbedesuppe perfekt. 


2½ dl creme fraiche 18%
2 tsk Honey Dijon sennep
100-150 g friskrevet peberrod
3 tsk eddike/lys balsamico


Bland sennep, peberrod og eddike -og lad det trække i 10 minutter. Herefter blandes creme fraichen i...og vupti! så er vi klar. Har du ikke honey dijon så brug almindelig sennep og tilsæt 1-1½ tsk. sukker.


Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Det er altså heller ikke helt skidt at skifte creme fraiche ud med en neutral friskost som Philadelphia...

    SvarSlet
  2. Det kunne jeg faktisk sagtens forestille mig til fx. en kødret. Men i rødbedesuppen (som var hvad jeg brugte den til denne gang) synes jeg nu det er meget dejligt med en lidt "tynd" creme. Kunne forestille mig at den bliver en smule fastere med friskost.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...