onsdag den 5. januar 2011

Chorizopasta

Denne ret er så nem at lave, at det hele er klaret på 10-15 minutter..... Inklusiv forberedelse og kogetid. Og hvad enten den krydrede chorizo får selskab af den syrlige creme fraiche eller en omgang fløde så bliver det en rigtig skøn sauce.




4 pers.


2 løg
2 spsk. olivenolie
200 g spicy chorizo
1-1½ tsk røget paprika (eller almindelig)
2 dl fløde eller creme fraiche 9%


500 g frisk pasta 



Bring pastavandet til kogepunktet.
Skær løgene i tynde skiver og sauter dem i olien. Når de er klare og bløde tilsættes chorizoen (skåret i 3 mm skiver). 
Smid pastaen i det saltede vand og kog den al dente ifølge anvisningen på pakken. Typisk max 3 minutter.
Når pastaen er i vandet tilsættes fløde eller creme fraiche til løgene og chorizoen på panden og pastaen blandes i efter kogning og afdrypning. 


Server med en salat eller med hvidløgsstegte bønner med sesam og parmesan som på billedet herover. 


Velbekomme!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...