Et krydret alternativ til den originale salsa-udgave.
3 pers
6 små soft wraps
400 g kylling
3-4 tsk rød karrypasta
3-4 fed hvidløg
1 lime (saften)
1 ds kokosmælk
salt
chili/sambal oelek efter smag
1-2 tsk maizena
3-4 håndfulde rucola
Skær kyllingen i småstrimler og steg den i lidt olie i en gryde. Jeg har kogt kylling, som jeg delte med et par gafler inden det blev varmet op. Det giver en god "pulled"-effekt når kødet trevler lidt, og så kan det også rigtig tage smag af karrypastaen. Hvidløgene hakkes fint imens kødet steger.
Når kyllingen er brunet af tilsættes karrypastaen, limesaft og hvidløg. Rør det godt sammen. Tilsæt tilsidst kokosmælk og varm det godt igennem. Synes du det bliver for tyndtflydende (sker især hvis du bruger light-udgaven) kan du tykne det lidt med maizena rørt i en smule vand.
Når karrysaucen har den rigtige konsistens tages gryden af varmen og tortillawrapsene lunes på en pande.
Rør rucolaen i karrysaucen og fyld de lune wraps.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar