onsdag den 23. februar 2011

Amerikanske chokolademuffins

I modsætning til de lidt brownieagtige og meget søde engelske chokolade muffins er den amerikanske udgave her let og luftig. Hvis du er et chokolade-øre kan du tilføre en choko-liscious overraskelse i form af en indbagt rude chokolade eller en håndfuld chokoladechips, men de er også skønne som de er.


Ca. 16 mellemstore


240 g hvedemel
150 g sukker
4 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
2 knsp salt
50 g kakao
                     
1 æg
3 dl sødmælk
1 dl olie
100 g chokolade

Sigt de tørre ingredienser sammen. 
Pisk æg, mælk og olie og rør det sammen med melblandingen til blandingen er jævn. 
Fordel dejen i muffin-formene. Fyld dem lidt over ½ op. 
Mellemstore muffins bages ved 200° i ca. 20 minutter 

Serveres med et stort glas iskoldt mælk.

Velbekomme! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...