Bønner badet i balsamico, akaciehonning og hvidløgsolie - vendt med rødløg, feta og mandler - en dejlig blanding af syrligt, sødt, salt, sprødt og spicy - så kan man vist ikke forlange meget mere af en salat.
2-3 pers
250 g bønner
½-1 rødløg
100 g feta
30 g mandler
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamico (rød eller hvid)
1 spsk akaciehonning
1-2 fed hvidløg
Kog bønnerne i let saltet vand i 4 minutter.
Bland olie, balsamico, honning og finthakket hvidløg og hæld det over de lune, afdampede bønner.
Skær løget i fine strimler og vend dem i bønnerne.
Lad salaten trække 20-30 minutter ved stuetemperatur og fordel smuttede, grofthakkede mandler og smuldret feta over lige inden servering.
Velbekomme!
|
torsdag den 24. februar 2011
Bønnesalat med feta, rødløg og mandler
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
fantastisk, et rigtig godt alternativ til at spise andet end kogte bønner. rigtig god.
SvarSletTak for de rosende ord. Det er så dejligt med noget feedback....og det lyder til at du er lige så begejstret for den som jeg selv er.
SvarSletSÅ LÆKKER!
SvarSletMandlerne giver en hel vildt lækker ny smag, jeg ikke har været vant til, til bønner- super godt!
Lækker lækker salat!!! Tusind tak for den lækre middag manden og jeg lige har nydt! ;)
SvarSletEr det rød eller hvid balsamico?
SvarSletJeg har for det meste brugt rød....men også af og til hvis, alt efter hvad jeg lige har haft ved hånden. :)
SvarSletSuper lækker salat , har lavet den mange gange og fået meget ros for den :-)
SvarSletHej Lone, tak for feedback. Det er også stadig en af favotitterne her. :-)
SvarSletHej Charlotte,. Bruger du friske eller frosne bønner. Mvh. Tina
SvarSletHej Tina,
SvarSletBåde frosne og friske bønner kan bruges. :-)
Dbh
Charlotte