fredag den 25. februar 2011

Blåbær-frosting

Giv dine muffins et pift med denne cremede blåbærfrosting


Til ca. 12-15 mellemstore muffins




40-50 g blåbær
100 g flødeost
75 g smør
½ pk flormelis


12 blåbær til pynt




Giv bærrene 2 minutter i mikroovnen med 1½ spsk vand. Blend eller pres derefter bærrene gennem en sigte og stil dem på køl. Tag smør ud og lad det få stuetemperatur så det bliver blødt. Når smørret er blødt og blåbærrene kolde blandes alle ingredienserne sammen og piskes til en jævn creme. Stil frostingen på køl indtil den skal bruges. Læg frostingen på dine muffins men en kniv, ske eller sprøjt den på med en sprøjtepose. Pynt evt. med et bær på toppen.


På billedet er frostingen brugt på en flok amerikanske chokolademuffins


Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. De var altså også lækre. Blåbær og chokolade går godt sammen. ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...