125 g flødeost
3-4 spsk mælk/fløde
3 tsk basilikum
1 tsk cayennepeber
1-1½ tsk salt
250 g tilberedt kyllingekød, skåret i tern
200 g dampet broccoli i små buketter
150 g revet cheddar
250 g butterdej
1 æggeblomme
2 tsk blå birkes
Rør flødeosten op med mælk/fløde, basilikum, salt og cayennepeber. Put kylling, broccoli og cheddar i og rør det sammen.
Rul butterdejen ud i en firkant (ca. 25x40 cm)
Læg fyldet på langs, midt på dej-firkanten. Fold først enderne op og derefter siderne..... eller skær skrå strimler ind til fyldet og flet dem hen over fyldet.
Pensl med æggeblomme og drys med de blå birkes.
Bages ved 200°C i 25-30 minutter og lad den herefter køle lidt af inden den serveres.
Velbekomme!
Uh, det lyder ikke værst (:
SvarSlet- Anne
Det var det heller ikke ;-)
SvarSlet