torsdag den 22. august 2013

"Worlds best chicken" - Ovnstegt kyllingebryst i dijonsennep og ahornsirup

Jeg er faldet over denne opskrift flere gange ude på www og da den dukkede op på Pinterest forleden blev den gemt til afprøvning. At den går under betegnelsen "Worlds best chicken" er måske nok en lille bøjning af sandheden, hvis du vil have min ærlige mening, men ikke desto mindre smager den rigtig godt. Dijonsenneppen giver et skønt "zing" til kyllingen og nye kyllingeopskrifter er altid velkomne i mit køkken.  





2 kyllingebryster
½ dl dijonsennep
¼ dl ahornsirup
½ tsk æblecidereddike
rosmarin
salt og peber




Varm ovnen op til 220 °C. Bland sennep, sirup og eddike sammen. Salt kyllingebrysterne og læg dem i et smurt ildfast fad. Hæld sennep-sirup-blandingen over. Giv dem en omgang peber og rosmarin. 

Bages i ovnen i ca. 30 minutter - selvfølgelig til kyllingebrysterne er gennemstegte. Ønsker du en lækker sprød overside kan du grille dem lidt til sidst. 

Server fx til ovnbagte grøntsagsstænger og kartoffelbåde. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...