onsdag den 17. april 2013

Kyllingebryst og spaghetti med citron-kapers sauce

Frisk citron og salte kapers giver en frisk og anderledes sauce til spaghettien. Mængden af sauce er ganske lille, men fuld af smag. 

2 personer

2 hele kyllingebryster
1 dl mel - gerne mandelmel
½ tsk paprika
½ tsk salt
en godt drys peber
1½-2 spsk olie til stegning
1½ dl hønsefond/bouillon
2 spsk citronsaft
2 spsk kapers

Spaghetti

Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
Bland mel, paprika, salt og peber godt sammen på en flad tallerken.
Slå kyllingebrysterne flade - til de er ca 1 cm tykke. Jeg putter dem i en frysepose (for at undgå kyllingesprøjt i hele køkkenet) og slår dem flade med håndroden. Varm olien op på panden imens.
Vend de fladede bryster i melblandingen og steg dem ca. 4 minutter på hver side ved mellemhøj varme.
Når kyllingen er stegt tages kødet af panden. Hæld hønsefonden på og rør "til bunds"  - melresterne jævner saucen. Tilsæt citronsaften og kapers og smag til med salt. Vend den kogte spaghetti i saucen på panden og server straks.

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...