Fyld til 3-4 store tortillas
1 fed hvidløg
1 mellemstort løg
1½ spsk olivenolie
1 tsk spidskommen
1/4 tsk cayennepeber
3/4 squash
1 ds black beans
1 rød (snack)peber
100 g majs
Salt
Rist de hele spidskommen af på en hed, tør pande og knus dem herefter i en morter.
Hæld olien på den varme pande og steg løg og hvidløg blanke inden du tilsætter squash-ternene, spidskommen og cayennepeber. Når squashen har stegt med et par minutter hældes bønner, majs og snackpeberen ved og varmes igennem. Lad endelig ikke bønner og squash stege til "mos" - der må gerne være lidt bid i begge dele, og de skal egentlig bare varmes igennem. Husk at smage til med salt - og så er fyldet klar!
Lækker vegetarisk burritofyld. |
Montér de lunede tortillaerne
med den varme fyld
salsa og creme fraiche,
og server straks.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar