lørdag den 5. marts 2011

Grønne bønner i yoghurt-tahincreme med honning

En kold bønnesalat med en frisk yoghurtcreme. Har du ikke tahin, så lad ikke det holde dig tilbage. Du bruger bare creamy peanutbutter i stedet. 


2 personer




250 g grønne bønner
1 tsk honning
2 tsk tahin (eller peanutbutter)
3/4 dl yoghurt naturel
½ fed knust hvidløg
½ tsk stødt spidskommen
½ spsk citronsaft
1 knsp cayennepeber
salt


Kog bønnerne i 3 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe helt af på køl. Rist spidskommen på en hed pande og stød dem i en morter. Bland honning, tahin, yoghurt og krydderier sammen til en blød creme. Smag til med salt. Bland de kolde bønner i og stil bønnesalaten på køl indtil servering. 


Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...