fredag den 11. marts 2011

Dadler i bacon - med eller uden knas

Disse små godbidder er rigtig fine som en del af en tapas-servering, men de kan også serveres som tilbehør til grillet/stegt kylling eller steg.... eller som en lille sød/salt snack til et glas rødvin.




Dadler
Baconstrimler
Smuttede mandler




Brug ½ skive bacon og 1 mandel pr. dadel.






Du kan lave disse hapsere med både friske og tørrede dadler. De tørre holder dog lidt bedre på "formen" i forhold til de friske der godt kan "løbe" lidt.


Fjern eventuelle sten fra dadlerne, og læg i stedet en mandel i hvis dette ønskes.
Vikl bacon omkring. Fastgør evt. med en halv tandstikker eller læg dem med sammenføjningerne nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dadlerne i ovnen i 10-12 minutter ved 200°


Serveres varme, lune eller kolde efter ønske.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...