mandag den 21. marts 2011

Bønner med kapers- og valnøddesalsa

En kold og frisk bønnesalat med med salt, syre, sødt og sprødt....som kun tager få minutter at lave.  Den kan serveres til mange forskellige retter og er også særdeles velegnet til en kold buffet eller en grillaften på terrassen. 


2 pers


250 grønne bønner
1 dl  valnødder
1/2 dl oliven olie
½ citron, saften af
¾ dl små kapers, skyllet og afdryppet
½ dl persille, groft hakket
¼  lille rødløg, hakket fint
¼  tsk sukker
Salt og peber





Kog bønnerne i letsaltet vand i 3-4 minutter.
Skyl straks med koldt vand og dup dem tørre. Stilles i køleskabet indtil servering. 


Bag valnødderne ca. 5 minutter ved 180° og lad dem herefter afkøle lidt inden de hakkes groft.
Bland nødder, olie, citronsaft, kapers, persille, løg og sukker og smag til med salt og peber.


Hæld salsaen over den kolde bønner lige før servering.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...