torsdag den 24. marts 2011

Biscotti al cioccolato

Disse chokoladebomber er ikke specielt børnevenlige pga den lidt bitre og knap så søde smag..... men de er tilgengæld rent guf for folk som elsker intens chokoladesmag


Ca 36 stk

120 g chokolade (min 55%)
110 g smør
3 små æg
100 g sukker
120 g mel
90 g kakao
1 ½ tsk bagepulver
1 knivspids salt






Smelt chokoladen med smørret. 

Lad det køle lidt. Pisk æg med sukker og hæld det i chokosmørret og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Dejen bliver fedtet og gummiagtig sej. Når den er blandet godt sættes den i køleskabet i 15-20 minutter. Herefter trilles dejen til valnøddestore kugler som trykkes LET flade og sættes med 5-6 cm mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. 


Bages ved 180° i ca. 10 minutter. Afkøles på bagerist og nydes til en kop kaffe eller et glas koldt mælk. 


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...