søndag den 12. december 2010

Mascarpone is - naturel

Denne lette mælkebaserede is er en skøn ledsager til fyldige desserttærter. Den er også lækker alene, sammen med en frugtkompot som her eller med et stænk appelsin-sirup.

4-6 pers.


250 g mascarpone
2½ dl sødmælk
150 g rørsukker  


Pisk mascarpone, mælk og sukker sammen til en glat creme.

Hæld massen i en ismaskine og kør til den er frossen.


Hvis ikke du har en ismaskine så frys massen i en lav beholder. Når den næsten er fast så pisk den cremet med en elpisker. Gentag processen mindst 2 gange mere for at undgå iskrystaller i den færdige is.

Når den er rørt for sidste gang puttes den i en lufttæt beholder og fryses indtil servering.

Isen stilles i køleskab i 20 minutter inden servering. 

Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...