400 g kogt kylling
1 lille løg
rosmarin
250 ml fløde
olivenolie
salt og peber
evt. mælk
evt. mælk
Kog kyllingekødet med gulerod, porre, løg,selleri og peberkorn i ½-1 liter vand eller snyd og kog det i grøntsagsbouillon. ;-)
Bruger du kød med skind så kassér skindet efter kogning.
Hak løget fint og steg det let i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin og fløde og lad det koge 3-5 minutter, så fløden reduceres. Tilsæt kyllingekødet og lad retten simre i endnu 3-5 minutter. Spæd evt. saucen op med lidt mælk, hvis fløden reduceres for meget. Smag det hele til med salt og peber.
Serveres med ris eller pasta sammen med semi-dried-tomater eller grillede grøntsagsspyd med champignon, cherrytomater og peberfrugt.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar