3 andebryster
Kartofler
Orangesauce:
2 dl andebouillon
4 gulerødder
3 dl friskpresset appelsinsaft
lidt majsstivelse til jævning
Start med at forkoge kartoflerne.
Snit fedtlaget på andebrysterne.
Brun kødet på en varm pande på fedtsiden først til det er gyldent og derefter kort på kødsiden. Krydr med salt og peber og pak hvert stykke ind i alufolie.
Brun kødet på en varm pande på fedtsiden først til det er gyldent og derefter kort på kødsiden. Krydr med salt og peber og pak hvert stykke ind i alufolie.
Steg dem videre i ovn ved 200° i 15 - 20 minutter. Lad dem trække i 15 min, i stanniolen under et klæde, inden de skæres i skiver på skrå.
Saucen:
Snit gulerødderne i tynde stave. Svits dem i det varme andefedt et par minutter. Kom bouillon og appelsinsaft ved og lad det simre et par minutter. Tilsæt sky fra pakkerne. Sigt saucen og jævn den med majsstivelse og smag evt. til med sukker og/eller salt.
Kartofler:
Steg de forkogte kartofler på panden i lidt smør eller olie.
Anret og garnér med appelsinskræls-julienne - og server.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar