Denne kyllingeburger er inspireret af den man for år tilbage kunne få på Jensen´s Bøfhus. Med kylling, ananas og karry går man aldrig helt galt i byen.
2 personer
2 store burgerboller
2 små kyllingebryster
1 lille rødløg
Salat
Ananas i skiver eller tern
Tomat
Gulerod
evt. stegt bacon
Dressing:
1 dl creme fraiche
1½ tsk karry
1 tsk citronsaft
½ tsk sukker eller honning
1 nip salt
Bank kyllingebrysterne flade så de er ca. 1 cm tykke, krydr dem med salt og peber og steg dem på en pande.
Rør dressingen sammen. Snit salat, skær tomaterne i skiver, skræl tynde gulerodsstrimler med en skræller og skær løget i tynde skiver.
Saml burgerne og server dem straks med en omgang coleslaw eller en portion pommes frites.
Velbekomme!
Sund burger....lækkert, den vil jeg servere for ungerne. Tak for tippet :)
SvarSletWeekendhilsen
Bo
italiensk restaurant København
Velbekomme! Håber det smager dem :-)
SvarSletDbh
Charlotte