lørdag den 9. april 2011

Tzatziki

Denne "agurkesalat" er et absolut MUST til græsk og tyrkisk mad...specielt kylling og lam. Den græske version er tilsat en smule frisk mynte hvorimod den tyrkiske får selskab af lidt frisk dild. Lige meget hvad så er det bare en lækkerhed, som jeg altid laver ekstra af.




4 personer 
(eller til 2 tzatziki-tosser)


1 agurk 
3 dl græsk yoghurt
2-3 fed hvidløg
Lidt frisk mynte eller dild
Salt og peber






Riv agurken groft, læg det revne midt på et viskestykke og sno det sammen og pres således vandet af agurken. 
Rør yoghurt, presset hvidløg, mynte/dild , salt og peber sammen og vend den vredne agurk heri. Lad tzatzikien trække på køl i mindst ½ time inden servering. 


Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...