2 personer
Her serveret sammen med fuldkorns couscous |
4-6 stykker lår og overlår
olivenolie
1½ tsk paprika - helst hot, røget
salt og peber
2 mellemstore løg
5 fed hvidløg
400 g hakket tomat
4 dl tomatjuice
200 g kikærter (tilberedte!!)
150 g grønne oliven
Forvarm ovnen til 200°
Hæld en sjat olivenolie i et ovnfast fad. Gnid kyllingestykker lidt i olie og drys dem med paprika, salt og peber. Læg kyllingestykkerne til side. Skær løg i smalle både og læg dem i fadet sammen med de grofthakkede hvidløgsfed. Hæld kikærterne, den hakkede tomat og juicen over. Læg kyllingen tilbage oveni tomat/løg blandingen. Måske fristes du til at salte tomatblandingen - men lad endelig være med det. De 150 g oliven tilfører passende salt til retten til sidst.
Stil hele herligheden ind i ovnen i ca 1 time og 10 minutter - smid oliven mellem kyllingestykkerne når der er ca 20 minutter til retten er færdig. Server
Server sammen med brød, couscous, bulgur eller ris.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar