mandag den 14. januar 2013

Coleslaw

Den amerikanske klassiker, som er elsket eller hadet. Her i en knap så mayonnaiserig dressing, hvilket giver den en friskere og mere "dansk" smag. Brug coleslaw til din Pulled Pork/Chicken, til kyllingesteg eller som sidedish til en sandwich.  

2-3 portioner

160 g hvidkål
160 g gulerødder

Dressing:
4 spsk creme fraiche
2 spsk mayonnaise 
(jeg bruger Hellmanns)
1 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
1 tsk sukker
salt
peber

Rør dressingen sammen. 
Riv hvidkål og gulerødder groft - gerne på et mandolinjern så der bliver lidt mere bid i grøntsagsstykkerne. Bland gulerødder og hvidkål i dressingen og stil coleslawen på køl i mindst et par timer inden servering, så smagen får lov til at samle sig. 

Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...