Manwich... Snot Burger... Juicy Burger... Slushburger... Yum Yums...Wimpies...
Kært barn har mange navne og i staterne er dette virkelig et af de rigtig kære. Overordnet er retten dog kendt som "Sloppy Joes".
6 store burgere:
500 g oksefars
2 spsk olivenolie
1 peberfrugt
1 stort løg
2 fed hvidløg
2-3 tsk sennep
2 dl ketchup (Heinz!!)
3 tsk koncentreret tomatpuré
1 tsk timian
1 tsk spidskommen
2 tsk worcestershire sauce
Jalapeño eller tørret chili, efter smag
Salt og peber
6 store burgerboller
Hak løg og hvidløg og skær peberfrugten i fine tern.
Svits løg, og hvidløg blankt. Tilsæt køddet og brun det godt af. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre ved lav varme i ca. 20 minutter. Kødsaucen skal være tyk, så bliv endelig ikke fristet til at tilsætte vand eller anden væde undervejs.
Smag til med salt og chili - saucen skal dog være let sødlig, det er kendetegnende for en Sloppy Joe. Rist en burgerbolle, fyld den med den rygende varme kødsauce og server den med en omgang coleslaw, kartoffelchips eller creamed corn.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar