Mor Inger´s fødselsdags-pavlova |
1 dl æggehvider
150 g flormelis
½ tsk eddike
125 g marcipan
2½ dl fløde
500 g bær efter smag
Forslag til bær- og/eller frugt-topping:
Hindbær, jordbær, blåbær, kirsebær,
solbær, ribs, brombær, kiwi, mango, passionsfrugt eller granatæble.
Pisk æggehvider, 75 g flormelis og eddiken stift. Tilsæt herefter de sidste 75 g flormelis og pisk videre til blandingen atter bliver stiv. Riv marcipanen groft ned i marengsmassen og vend det forsigtigt i.
Hæld marengsmassen ud midt på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel forsigtigt marengsen med en dejskraber til den har en diameter på 20-25 cm.
Bag den ved 150°C i 30-40 minutter. Afkøl på en rist.
Lige inde servering pisken fløden til skum og fordeles ud over hele pavlovabunden og de friske bær fordeles ovenpå.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar