lørdag den 3. august 2013

Krydrede squash- og gulerodsfritter

Ovnstegte grøntsager er superlækre. De får en helt særlig og koncentreret smag, når de bliver bagt. Disse "fritter" kan laves med lige netop din favorit krydderiblanding - eller blot med salt og peber. De bliver dog lidt mere spændende hvis du giver dem lidt paprika (gerne røget), basilikum, oregano, rosmarin, chili, hvidløg, spidskommen, karry, nigellafrø, cayennepeber...... Kun din fantasi sætter grænsen. 

2 pers

4 Gulerødder
1 hel Squash

2-3 tsk olivenolie
Krydderier
Salt og peber




Skræl gulerødderne og skær dem og squashen i store pommes frites størrelser. Dup dem tørre.
Bland olien med din favorit krydderblanding og vend fritterne heri- Denne gang har jeg brugt røget paprika og tørrede røde chiliflager og salt.
Fordel fritterne på en bageplade og bag dem i ca 20 minutter ved 200°C - til de er gyldne i kanten.

Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...