Hvidløg og farin lyder umiddelbart som en noget spøjs blanding, men efter at have set kombinationen flere steder rundt omkring på nettet, synes jeg at det var min tur til at prøve det af på et par kyllingebryster. Overraskende nok smagte det ganske udemærket, men jeg tror dog jeg vil droppe smørret næste gang og i stedet tilsætte lidt tomatpure/ketchup, for at understrege den lidt barbequesauce-agtige smag farinen og hvidløget giver.
2 hele kyllingebryster
2 spsk farin
3 fed hvidløg
salt og peber
Oprindeligt:
1 spsk smør
Alternativt:
1-2 spsk tomatpure eller ketchup
Oprindelig opskrift: Fordel smørret over og under kyllingefiletten. Bland farin og groft hakket hvidløg og læg det ovenpå. Krydr med salt og peber.
Alternativt: Bland farin, hvidløg, salt, peber og tomatpure/ketchup. Smør kyllingebrysterne inde i saucen.
Kyllingebrysterne bages ved 260°C i 20 minutter.
Tip: Bag kyllingen på et stykke stanniol, da den smeltede farin nemt brænder sig fast i fadets bund. På den måde sparer du lidt knofedt i sidste ende.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar