Første gang jeg så denne blege sildesalat var jeg ærligt talt en smule skeptisk, men allerede efter første mundfuld var jeg solgt. Det er efterhånden 2 år siden nu og jeg har ikke set varianten i butikkerne siden......og så må man jo selv til at eksperimentere. Opskriften her er mit bud på sildesalat i creme fraiche med friske urter, som er en dejlig afveksling til de traditionelle karry- og sennepssild.
6 marinerede sildefiletter (ca. 400 g)
(alm. marinerede, ikke kryddermarineret)
Dressing:
150 g creme fraiche
50 g mayonnaise
½ bdt persille
½ bundt purløg
1 bdt dild
1 fed hvidløg eller ½ lille løg
salt og peber
Bland creme fraiche, mayonnaise, urter, salt og peber godt sammen. Skær sildefiletterne i mundrette stykker og bland dem i dressingen. Filetterne må gerne være lidt våde af marinade - du skal altså ikke duppe dem tørre, men blot lade dem dryppe let af. Sildemarinaden giver nødvendig syre og sødme til dressingen.
Lad urtesildene trække på køl i mindst et par timer og gerne natten over, og server dem på en skive rugbrød.
Holder sig 3-4 dage på køl.
Velbekomme!
Ser bare super lækkert ud. Sild er en favorit her, så det skal da klart prøves. Tak for tippet :)
SvarSletHilsen
Jens
htc reparation
http://htcreparation.dk/
Velbekomme, håber du nyder dem lige så meget som jeg gør. ;)
SletHej,
SvarSletJeg er netop faldet over din lækre blog, og da jeg ikke kunne finde en bedre måde at kontakte dig på blev det hermed en kommentar. Jeg arbejder med virale videoer ved www.goviral.com og vil gerne tilbyde dig at blive en del af vores netværk, hvorigennem du med fordele har adgang til alle vores kampagner. Hvis du er interesseret må du meget gerne sende mig en mail tilbage (thor.nielsen@goviral.com) så jeg kan forklare nærmere.
Bedste hilsener,
/thor otar nielsen
thor.nielsen@goviral.com
Det ser virkelig lækkert ud... Super insperrende blog du har dig :)
SvarSletTusind tak for de søde ord ;)
Slet