mandag den 13. oktober 2014

Grov tærtebund - supernem og lækker.

Denne tærtedejsopskrift er så nem, at det faktisk er meget mere besværligt at skulle ned og købe en færdiglavet fersk tærtedej eller en tærtedej-melblanding, da den udelukkende består af ting der allerede findes i de fleste køkkener. Og det hjemmegjorte resultat er langt mere tilfredsstillende både smagsmæssigt og for kokkens tilfredshed/stolthed.




100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 tsk salt
1/2 dl olie (jeg bruger olivenolie)
1 dl mælk eller vand





Vej melet af, tilsæt salt og olie og rør det til en smuldret masse. Saml dejen med mælk eller vand.
Tryk dejen ud i et tærtefad, prik bunden med en gaffel og forbag ved 200° C i 15 minutter.

Tilsæt det ønskede fyld og bag tærten færdig i 20-25 minutter.

Server til en god salat.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...