Sider

mandag den 13. oktober 2014

Tærte med røget mørbrad, forårsløg, rød peber og modnet cheddar

Røget mørbrad, forårsløg og rød peber er sammen med en modnet rød cheddar er fyldet i denne farverige tærte. Egner sig godt til buffet, da den smager dejligt både varm og afkølet.


1 portion grov tærtedej
3 æg
1 dl mælk
1/2-1 tsk salt
125 g røget mørbrad
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 stor håndfuld cheddar
Skær forårsløg i skiver, peberfrugten og mørbradkødet i tern, riv osten og bland det hele sammen og hæld i den forbagte tærtebund.
Bag tærten i 20-25 minutter og lad tærten "sætte sig" i 10 minutter bagefter inden servering.

Server med blandet salat og et stykke brød.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar